Kort sagt om Care Consulting

Care Consulting er stiftet af Helene Djursø i 2003 og er en rådgivningsvirksomhed, med spidskompetencer inden for ledelse, outplacement og karriereudvikling.
Helene Djursø spiller desuden en aktiv rolle i arbejdet med at integrere hjemvendte soldaterveteraner på det civile arbejdsmarked via opstart af foreningen www.velkommenhjem.net.

Helene Tølbøll Djursø

Direktør og ejer af Care Consulting siden 2003.

Tung rådgivningserfaring med +700 rådgivningsforløb bag sig, og fast outplacementpartner i en række større virksomheder.

Redaktør og forfatter på flere bøger udkommet på Gyldendal Business, og jævnligt forfatter af kronikker, artikler etc.

Uddannet fra Aalborg Universitet samt Danmarks Forvaltningshøjskole.

Initiativtager og leder af www.velkommenhjem.net i samarbejde med en række virksomheder.

Henrik Aagaard

Tilknyttet som rådgiver i Care Consulting foruden sin primære funktion som partner i Egon Zehnder
+18 år partner for Egon Zehnder, først i New York og fra 2004 i København.
executive search, assessment, ledelsesudvikling.

MA (cand.mag.) i litteratur og historie fra Københavns Universitet, Master of International Affairs (MIA) fra Columbia University School, og har talrige kurser og undervisningsforløb ved Ashridge Business School og ved Københavns Universitet, Teologisk fakultet.

Fokusområde: Ledelse, karriereudvikling og udvikler af karriereretreat.

Jesper Eigen Møller

Tilknyttet Care Consulting som rådgiver i relation til karriereudvikling og executive outplacement.

Jesper har mere end 30 års ledelseserfaring på direktørniveau fra en række internationale virksomheder, heriblandt BP, Nestlé, Coca-Cola, ISS og Toms Gruppen, hvor han senest var administrerende direktør i 9 år. Tillige har Jesper solid bestyrelseserfaring, bl.a. som formand for Dansk Industri.

I dag har Jesper en portefølje af bestyrelsesposter og beskæftiger sig desuden med ledelsesrådgivning og karriereudvikling. Jesper har flere års erfaring med rådgivning og er certificeret transition coach. Underviser på bestyrelsesuddannelsen hos CBS Executive og har master class i bestyrelsesarbejde.


Fokusområde:
executive outplacement, ledelse, karriereudvikling og CSR”

Derudover er der tilknyttet flere dygtige konsulenter med hver deres kompetencer indenfor CSR, Genplacering, Rekruttering m.m.

Tilknyttet som rådgiver og konsulent i Care Consulting og indehaver af C&C by B.

Uddannet officer og medieøkonom.

Stephen har en solid værktøjskasse indenfor HR-området, som blandt andet indeholder erfaring med Outplacement og karriererådgivning, Leadership development, rekruttering & Executive Search, Talent Management, Assessments, Coaching, Performance Management, Employee Branding & Attraction, Transformation Services og Capability Modelling.

Desuden har han 20 års erfaring som leder af små såvel som store teams/organisationer (4-245 ansatte). Erfaringen er både fra den private og offentlige sektor og funktionsniveauet spænder fra teamleder til VP-niveau.

Stephen har blandt andet arbejdet som konsulent, headhunter, kommerciel direktør, HR-chef og uddannelseschef.

Stephen er en dygtig facilitator, coach og rådgiver.

Focusområde: Ledelse, Outplacement, coaching og karriererådgivning