Karriererrådgivning

Outplacement

Karriererådgivningsretreat

Care Consultings Karriereudviklingsforløb er udviklet og drevet sammen med Henrik Aagaard, der har mange år i bagagen som partner hos Egon Zehnder. Det er et ledelsesforløb, der tager en personlig og mere holistisk tilgang til karriereudvikling end de gængse tekniske og redskabsmæssige metoder. Ledelse er i dybeste forstand evnen til at føre andre – og sig selv – til et nyt sted. Derfor forudsætter god ledelse også en god portion selvindsigt. Desuden har et ledelsesværktøj større effekt, hvis det bliver rodfæstet på det personlige plan.

Som deltager i forløbet vil du gennem refleksion gennemgå en modningsproces. Du skal reflektere over egen livsrejse i forhold til dit arbejdsliv. Du skal afklare egne værdier og ledelsesidentitet. Din selvopfattelse vil blive spejlet i omverdenens billede af dig som leder. Der vil være fokus på at afdække dit udviklingspotentiale og eventuel afsporende adfærd – og du vil blive udfordret på din rolle af relevante eksperter. Sideløbende med alt dette får du tilbud om individuel rådgivning i relation til din karriere. Det har stor værdi for ens selvindsigt, når man bliver evalueret af mennesker, som ikke har en personlig aktie i ens karriere.

Grundtemaerne i forløbet

- Assessment af kompetencer
- Afdækning af adfærdsmønstre
- Personlig værdiprofil
- Dybdegående 360 graders billede
- Selvbiografien som ledetråd
- Den personlige dannelses- og udviklingsrejse
- Filosofiske og etiske aspekter af ledelse
- Flere individuelle sessioner med panelet
- Coaching forløb

Deltagerne

Karriereudviklingsforløbet er målrettet ledere på forskellige niveauer, der ønsker at få nye vinkler på, hvordan man personligt vokser og øger egne kompetencer og muligheder gennem selvindsigt. Forløbet kan med fordel tilbydes i forbindelse med større forandringer og omorganiseringer i virksomheden. Det kan også være værdifuldt som en del af et talentudviklingsprogram i virksomheden.Vi sammensætter gruppen af deltagere med fokus på homogenitet, så der er mulighed for, at du og de andre deltagere i gruppen danner et livslangt netværk.
Der vil deltage 10-14 ledere på hvert forløb.

Ekspertpanelet

I Karriereudviklingsforløbet får du afdækket dit udviklingspotentiale i tæt samspil med vores panel af erfarne og kompetente eksperter. De er nøje udvalgt i forhold til at give dig det bredest mulige og mest innovative perspektiv på personligt forankret ledelse.

Ledelsesrådgiver/Search konsulent Henrik Aagaard
Karriererådgiver Helene Tølbøll Djursø
Erhvervspsykolog, Erhvervsjournalist,
Teolog / filosof

Derudover vil du møde kompetencer inden for :
Personlig branding
Mindfulness
Militæret
Fysisk træner
Forskellige inspirerende erhvervsledere etc

Forløbet

Karriereudviklingsforløbet er en proces, der består af moduler med en tydelig rød tråd – lige fra de første indledende personlige møder til det afsluttende netværk.

Vi har skruet forløbet sammen på en måde, så du selv kan vælge til og fra i forhold til dine ønsker og behov. Forløbet består af 4 moduler, hvoraf det 3. modul er et valgfrit tilkøb.

Du kan læse mere om de enkelte modulers indhold herunder
Modul 1: 3 timer
Modul 2: 3 ½ dag på retreat – uden afbrydelser.
Modul 3: Efterfølgende coachingforløb på 6 måneder
Modul 4: Netværksarrangementer

Hvor, hvornår og hvor meget

Alle modulerne afholdes i København, med undtagelse af 2. modul, som har form af et retreat. Det er foregår i smukke og inspirerende omgivelser på Sjælland eller Fyn, hvor deltagerne kan fordybe sig i fred og ro.

Pris for hele forløbet : 89.000 kr. inkl. ophold (ekskl. moms).
Pris uden efterfølgende coaching : 69.900,00 kr. (ekskl. moms).

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere, så download folderen med flere detaljer om indholdet i de forskellige moduler

Download folder